Smeedwerk

Mijn hoofdactiviteit is ambachtelijk smeedwerk. In tegenstelling tot veel andere bedrijven smeed ik al mijn krullen en andere vormen nog op de traditionele wijze, met vuur, aambeeld en hamer. Zodoende kan ik de beste kwaliteit leveren en unieke producten smeden. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat een groot scala aan siersmeedproducten maken, van hang en sluitwerk tot divers ander smeedwerk.

Of ze nu een praktische functie hebben, er puur voor de schoonheid staan of een combinatie van deze twee, mijn siersmeedwerk is altijd van de beste kwaliteit.

Tevens verricht ik ook restauratie werk, hierbij moet u denken aan het restaureren van oude hekwerken, deurbeslag en dergelijke. Aangehecht vind u een aantal voorbeelden van door mij geleverd siersmeedwerk.

Standaard wordt het siersmeedwerk blank geleverd, dat wil zeggen glad afgewerkt maar nog geen behandeling van verf of poeder. Maar wilt u uw smeedwerk, tafel, fietsenrek, hek of rozenboog een blijvend mooie behandeling geven dan kan ik zorgdragen voor een deugdelijke en jarenlang gegarandeerde oppervlaktebehandeling, bestaande uit thermisch verzinken, poedercoating in elke gewenste kleur, of een combinatie van beiden.